Veelgestelde vragen

Hoe wordt de chocolade of snoep verpakt?

De chocola of snoep zal worden verstuurd in een chique doos en opgevuld met verantwoord ecologisch papier. Het pakketje zal verstuurd worden met fietskoeriers.nl. Dit is niet alleen verantwoord maar ook 98% van de pakketjes worden al bij de eerste poging bezorgd.

Versturen jullie ook in de zomer?

Onze chocolade of snoep versturen we per fietskoerier. De bak waar de chocolade en snoep in zit is koel genoeg en we gaan er dus ook vanuit dat het geen probleem is om het te versturen. Het kan bij uitzondering voorkomen dat de chocolade ondanks de getroffen voorzorgsmaatregelen onderweg toch iets teveel last heeft gehad van de hoge temperaturen. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, stuur dan een mail dan gaan we kijken naar een gepaste oplossing.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Uiteraard willen we zo snel mogelijk je bestelling versturen. Ons doel is dus ook om de volgende dag je bestelling te versturen maar houd er ajb rekening mee dat het 2 tot max 3 werkdagen zou kunnen duren. Heb je een Spoed bestelling? Neem dan contact per mail met ons op! Dan gaan we kijken wat we kunnen doen.

Kan ik ook een aanvraag doen voor een tailor made oplossing

Uiteraard kan je bij ons een (speciaal) verzoek indienen. Leuk zelfs! Niets is ons te gek dus kom maar op!

Hebben jullie ook suikervrije chocolade?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om suikervrije chocolade te produceren. We krijgen wel steeds vaker het verzoek en kijken uiteraard altijd naar de mogelijkheden om het in de toekomst wel aan te bieden. Schrijf je in op de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Kan jullie chocolade of snoep sporen van noten en zaden bevatten?

Onze chocolade wordt handgemaakt in een omgeving waar ook noten, pinda’s en zaden worden verwerkt. Dus ja, het kan voorkomen dat er sporen van zaden, pinda’s en noten in onze chocolade of snoep zitten. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de chocolade of snoep sporen van gluten en melk bevat, sorry daarvoor!

Wat is de allergie-informatie van jullie chocolade en snoep?

Wij werken niet in een gluten-, noten-, pinda- en lactosevrije omgeving. Onze chocolade kan helaas dan ook sporen van noten, gluten, zadken, pinda’s, melkeiwit en lactose bevatten. Mensen met een ernstige allergie dienen hier rekening mee te houden en adviseren wij derhalve niet bij ons te bestellen, sorry daarvoor. Tevens bevatten onze chocolade en snoep suiker. Voor de ingredienten- en allergieninformatie van de afzonderlijke toppings/ ingredienten kun je bij het desbetreffende product vinden.

Gebruiken jullie eerlijke chocolade?

Bij SooSweet geloven we in een heerlijk en eerlijk en dus ja, we gebruiken slaafvrij, eerlijke chocolade van Callebaut. Voor de vervaardiging van jouw chocolade gebruiken we dus allen de allerbeste (h)eerlijke chocolade van Callebaut uit België. Super Chocolade die ook wordt gebruikt door topchocolatiers. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Growing Great Chocolate Programma van Callebaut. Een programma waarbij rechtstreeks wordt samengewerkt met geselecteerde boerencoöperaties in West Afrika, die ongeveer 30.000 boeren vertegenwoordigen.

Wat is Stichting Jarige Job?

SooSweet heeft een nauwe band met Stichting Jarige Job. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op een school vanzelfsprekend. Maar voor meer dan 61.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Ze kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. SooSweet helpt middels een jaarlijkse bijdrage, en een deelneming in een van de vele inpak avonden, dat deze kinderen wel hun verjaardag kunnen vieren. Neem contact met ons op mocht je hier meer informatie over willen ontvangen.

Ik ben ontevreden. Wat nu?

Wat ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent. Neem contact met ons op per mail dan gaan we direct voor je aan de slag en onze uiterste best doen om het op te lossen.

Heeft u een andere specifieke vraag - neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op middels het formulier bij het onderwerp ” Over Ons”